Επίσκεψη στο ανανεωμένο Yoleni’s

Βασικές αλλαγές στον πολυχώρο της Σόλωνος

Εύη Σκλατινιώτη 11/10/2017

Λίγο πριν κλείσει έναν χρόνο λειτουργίας ο πολυώροφος χώρος γεύσης στο Κολωνάκι αναδιαμόρφωσε τους χώρους του για να γίνει ακόμη πιο φιλόξενος και χρηστικός…

Ξεναγηθήκαμε στους χώρους του Yoleni’s στο Κολωνάκι, που που πριν λίγον καιρό ανανεώθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς πλέον από τη βιτρίνα είναι, από τη μία τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, σε συνεργασία με το «Χωριουδάκι» και από την άλλη ένα μικρό cooking stage για τις παρουσιάσεις παραγωγών, που γίνονται σε τακτική βάση. Εμείς, για παράδειγμα, πετύχαμε την παρουσίαση των ζυμαρικών «Ανδρίτσαινα» και δοκιμάσαμε νόστιμο τραχανότο λαχανικών και τη φουντουκόπαστα με μέλι του ίδιου παραγωγού, με την ετικέτα 776.

Η μεγάλη αλλαγή, όμως, αφορά το παραδοσιακό εδωδιμοπωλείο-deli, που "ανέβηκε" στο ισόγειο, έτσι ώστε τα περίπου 1000 εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών να είναι ακόμη πιο προσβάσιμα σε όχι μόνο σ' εμάς αλλά και στους αρκετούς τουρίστες που επισκέπτονται τον χώρο.
Στο όμορφο αίθριο, στο βάθος του ισογείου, θα λειτουργήσει σύντομα και το πρώτο και μοναδικό beer bar της μπίρας Νήσος, όπου εκτός από τις γνωστές pilsner, lager αλλά και πειραματικές μπίρες θα υπάρχει δυνατότητα να πιει κανείς και την "7 μποφόρ", για πρώτη φορά σε draft μορφή.

Στο ισόγειο πάλι, συνεχίζει να ετοιμάζεται (με την παραγγελία) και να ψήνεται η χειροποίητη πίτα, αλλά με νέα μορφή και κρητικό φύλλο αέρος. Εκεί δίπλα είναι και ο χώρος κοπής ελληνικών αλλαντικών και τυριών, για το σπίτι ή για τα σάντουιτς και τις σαλάτες που προσφέρονται στον χώρο.

Στο υπόγειο έχει δημιουργηθεί η κάβα και ένα wine bar σε συνεργασία με το “All About Wine” και περισσότερες από 300 ετικέτες κρασιών.


Στον πρώτο όροφο εγκαινιάστηκε μια νέα συνεργασία με το εστιατόριο “Kiku” και το “Carnicero meat & delicatessen” που ονομάζεται “Steak Bar by Kiku”. Εκεί, εκτός από 35 επιλογές πιάτων με βάση το κρέας, μπορεί κανείς να προμηθευτεί εκλεκτά κρέατα σε ειδικές κοπές από το κρεοπωλείο, καθώς και να δει προτάσεις σερβιρίσματος για το σπίτι.
Στους υπόλοιπους ορόφους φιλοξενούνται τα σεμινάρια μαγειρικής για παιδιά ή για ενήλικες με τη Ντίνα Νικολάου, καθώς και το oil bar, για δοκιμές ελαιολάδων.

Yoleni's Flagship Store, Σόλωνος 9 Κολωνάκι, τηλ. 212 2223600, www.yolenis.com

Σχόλια

Μαρία Κυρκου 26/10/2017 9:34:24 πμ | Permalink # 19957

Επισκέφθηκα πρόσφατα το εστιατόριο στον 1ο όροφο και απογοητεύτηκα
Πανάκριβο και καμία σχέση με την ωραία ατμόσφαιρα κρεατοφαγίας με Σι στυλ που είχε το περσινό!!!


Γράψε την άποψή σου
Αγορά

Καταστήματα στην Αθήνα

Ανά περιοχή

όλες οι περιοχές

Τα πιο ενδιαφέροντα τοπικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων
σε όλη την Ελλάδα

όλες οι περιοχές


Αναζήτηση καταστημάτων και παραγωγών

Αναζητήστε καταστήματα και παραγωγούς δίνοντας μέρος του ονόματος