Follow us

Το ελαιόλαδο alpha pi από την Ηλεία

Ένα εκλεκτό ε.π. ελαιόλαδο, μονοποικιλιακό (κορωνέικη), με πολύ χαμηλή οξύτητα και γεύση εύκολη να αρέσει σε όλους.

Το ελαιόλαδο alpha pi από την Ηλεία

Alpha pi: αυτό το κάπως παράξενο για ελαιόλαδο όνομα, κρύβει συμβολισμούς. Το άλφα (α), ως γνωστόν σηματοδοτεί μια ανώτερη κατηγορία ή μια άριστη ποιότητα. Το πι (π), πάλι, παγκόσμια μαθηματική σταθερά, είναι ένας απέραντος αριθμός "χωρίς όρια". Το προϊόν, ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Ηλεία, που δοκιμάσαμε πρόσφατα και ξεχωρίσαμε. Ανοιχτοπράσινο χρώμα, αρώματα φρεσκοκομμένου γρασιδιού, τσάγαλου και άγουρης ελιάς. Το στόμα είναι φρουτώδες, με πλούσια γευστικά χαρακτηριστικά και μέτριο πάχος. Κυριαρχούν οι γεύσεις άγουρης ελιάς και ξηρών καρπών, με ισορροπημένη πίκρα και ελαφρώς πικάντικο, με πολύ καλή επίγευση. Ένα εκλεκτό ε.π. ελαιόλαδο, μονοποικιλιακό (κορωνέικη), με πολύ χαμηλή οξύτητα και γεύση εύκολη να αρέσει σε όλους.

Το ελαιόλαδο alpha pi από την Ηλεία

H παραγωγή ανήκει σε μια νέα οικογενειακή επιχείρηση, με ιδιόκτητους ελαιώνες σε εύφορη πεδιάδα της Ηλείας. Πρόκειται για ελαιώνες αραιής φύτευσης, αποκλειστικά με κορωνέικη ποικιλία. Καλλιεργείται με φυσικές μεθόδους και η παραγωγή είναι περιορισμένης ποσότητας. Οι ελιές συλλέγονται άγουρες, με το χέρι και συνθλίβονται αυθημερόν, σε θερμοκρασία 26οC. Ιδιαίτερη φροντίδα δίνεται στο διάστημα μέχρι την εμφιάλωση, κατά το οποίο φυλάσσεται σε δεξαμενές που το προφυλάσσουν από την επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στη συσκευασία, η οποία δεν είναι μόνο καλαίσθητη, αλλά και λειτουργική, καθώς προφυλάσσει το προϊόν. Αυτό το premium extra virgin olive oil κυκλοφορεί σε όμορφο κουτί από λευκοσίδηρο των 250ml (ωραίο και στο τραπέζι) και σε κομψή φιάλη από αδιαφανές λευκό γιαλί των 500ml, κατάλληλη και για ένα χρηστικό δώρο.

Για τα σημεία πώλησης συμβουλευτείτε το http://www.alphapi-oliveoil.com

Επικοινωνία: Βάϊα Πλατανίτου, Λ. Μαραθώνος 143 Νέα Μάκρη, τηλ. 6937029720 και 22940 98535