Follow us

Σάντουϊτς με Flap Steak

Σάντουϊτς με Flap Steak

Υλικά

Υλικά

100 γρ. flap steak Black Angus

10 γρ. κολοκυθάκι φετούλες

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. λάιμ

1 πρέζα θυμάρι

20 γρ. ανάμεικτη πράσινη σαλάτα

10 γρ. μαγιονέζα αρωματισμένη με τρούφα

20 γρ. πατατάκια

2 φέτες χωριάτικο ψωμί με προζύμι

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε σε μπολ το ελαιόλαδο, το λάιμ και το θυμάρι και μαρινάρουμε το κολοκυθάκι για 30 λεπτά.

Ψήνουμε το Flap steak σε προθερμασμένο φούρνο 180οC.

Ψήνουμε το ψωμί στη σχάρα και στήνουμε το σάντουϊτς σε οpen face style, συνοδεύοντας με τις γαρνιτούρες του.*Η συνταγή και η φωτογραφία της είναι από το εστιατόριο "Hide & Seek".

Επίσης...

Μοσχάρι µε Αρακά

Η συνταγή για μοσχάρι με αρακά.

Κεφτεδάκια Σύβραση

Πώς θα φτιάξεις κεφτεδάκια σύβραση.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μοσχαράκι στην Κατσαρόλα με Μπίρα, Πορτοκάλι και Πατάτες

Σε έναν υπέροχο συνδυασμό από εσπεριδοειδή και καραμελωμένα μπαχαρικά αρώματα που δένουν με την μπίρα.

Τραγανά Κιμαδοπουγκάκια με Πράσο

Με μια πεντανόστιμη γέμιση που καλύπτεται από τραγανιστό φύλλο.

Γιουβαρλάκια Φρικασέ με Σάλτσα Μαϊντανού

Από τα πιο αγαπημένα φαγητά της Ελληνίδας μαμάς, μπορούν να μαγειρευτούν διαφορετικά, με πολλούς τρόπους, για να μην τα βαρεθούμε ποτέ.

Μοσχαράκι με Μήλα και Πατάτες

Είναι φοβερό το πόσο ταιριάζει το κρέας με τα πράσινα τραγανά μήλα.

Κρασάτο Μοσχαράκι με Μανιτάρια

Η συνταγή για κρασάτο μοσχαράκι με μανιτάρια.

Μοσχαράκι με Μπίρα, Μελιτζάνες και Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις μοσχαράκι με μπίρα, μελιτζάνες και ρύζι.

Μοσχαράκι Στιφάδο με Κυδώνια στη Γάστρα

Όσο κι αν οι μέρες προτιμούν τη γαλοπούλα και το πουλερικό, ένα μοσχαράκι δεν λείπει ποτέ από το γιορτινό τραπέζι.

Γκούλας, η Σούπα της Γιορτής

Η ίσως πιο ονειρεμένη από τις παραδοσιακές σούπες, με τη γεύση που αγαπούν οι γιορτές: ξινή, γλυκιά και πικάντικη.

Μοσχαράκι με Πετιμέζι

Γλυκόξινο, καταπληκτικό, με μια μελωμένη υπέροχη σάλτσα, που ταιριάζει με πουρέ πατάτας ή καρότου και με λευκό ρυζάκι.

Το Μοσχαράκι της Φακής και των Ζυμαρικών

Εμπνευσμένο από το αιγυπτιακό "κόσαρι", ένα θαυμάσιο πιάτο με φακές και ζυμαρικά.