Υλικά
500 γρ. γαρίδες μετρίου μεγέθους πολύ φρέσκεςΥλικά
1 ματσάκι μυρώνια
1 ματσάκι καυκαλήθρες
2 λεμόνια, τον χυμό
2 μανταρίνια, το ξύσμα
1 φλ.τσ. έξτρα π. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
προαιρετικά: φύτρες φασολιού
Εκτέλεση
Χωρίζουμε τα φυλλαράκια από τις καυκαλήθρες και τα ψιλοκόβουμε μαζί με τα μυρώνια.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας μαζί με τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.
Καθαρίζουμε τις γαρίδες ωμές και τις αφήνουμε σκεπασμένες με τη μαρινάδα για 1/2 ώρα.
Σερβίρουμε αμέσως, προσθέτοντας τις φύτρες φασολιού.