Υλικά
Λαβράκι φιλεταρισμένο σε λεπτές φέτεςΥλικά
(ή άλλο ψάρι, όπως τσιπούρα, φαγγρί, σαργός κτλ)
Μαρινάδα:
3 μέρη εξ. π. ελαιόλαδο
1 μέρος λεμόνι ή άλλο εσπεριδοειδές (όπως περγαμόντο)
ξύσμα από το λεμόνι ή ό,τι φρούτο χρησιμοποιήσαμε
αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα χτυπώντας τα υλικά με το σύρμα.
Αφήνουμε το ψάρι στη μαρινάδα μέχρι 20’ πριν το σερβίρουμε.