Follow us

Λαυράκι καρπάτσιο (του Νίκου Μιχαήλ, εστιατόριο Άργουρα)

Λαυράκι καρπάτσιο (του Νίκου Μιχαήλ, εστιατόριο Άργουρα)

Υλικά

Υλικά

Λαβράκι φιλεταρισμένο σε λεπτές φέτες

(ή άλλο ψάρι, όπως τσιπούρα, φαγγρί, σαργός κτλ)

Μαρινάδα:

3 μέρη εξ. π. ελαιόλαδο

1 μέρος λεμόνι ή άλλο εσπεριδοειδές (όπως περγαμόντο)

ξύσμα από το λεμόνι ή ό,τι φρούτο χρησιμοποιήσαμε

αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα χτυπώντας τα υλικά με το σύρμα.

Αφήνουμε το ψάρι στη μαρινάδα μέχρι 20’ πριν το σερβίρουμε.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.