Υλικα
1 κ. κουνέλι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
1 πρέζα ρίγανη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 ντομάτα κομμένη στα δύο
Εκτέλεση
Αλείφουμε το κουνέλι με ελαιόλαδο αφού πρώτα βάζουμε αλάτι, ρίγανη και πιπέρι. Ψήνουμε το κουνέλι και χωριστά την ντομάτα σε σχάρα, σε χαμηλή φωτιά. Για να σερβίρουμε, κόβουμε το κουνέλι σε κομμάτια όπως και την ντομάτα και μεταφέρουμε σε πιάτο. Αν θέλουμε, αλείφουμε με τη λειωμένη ντομάτα το κουνέλι και σερβίρουμε.
*Συνταγή από το εστιατόριο "Λεβέντης" στην Κρήτη.