Τσιπούρα προβενσάλ (του σεφ Μίλτου Αρμένη)

Τσιπούρα προβενσάλ (του σεφ Μίλτου Αρμένη)
Υλικά
4 τσιπούρες
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
2 ντομάτες
2 πατάτες
2 κολοκυθάκια
2 σκελίδες σκόρδο
2 κλωνάρια σέλερι
Περίπου 20 ελιές
1 κ.σ κάπαρη
Θυμάρι
Ρίγανη
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε φέτες, τα αλατοπιπερώνουμε και τα απλώνουμε σε ένα ταψί. Αλατοπιπερώνουμε τις τσιπούρες, τις βάζουμε επάνω στα λαχανικά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 40 λεπτά.

Η συνταγή είναι του σεφ Μίλτου Αρμένη από το εστιατόριο "Ορίζοντες Λυκαββητού".


Γράψε την άποψή σου
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen