Follow us

Κεφτέδες με ψάρι (παλαμίδα ή τόνο ή φρέσκο μπακαλιάρο)

Κεφτέδες με ψάρι (παλαμίδα ή τόνο ή φρέσκο μπακαλιάρο)

Υλικά

Υλικά

500 γρ. ψάρι

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 αβγό χτυπημένο

1 χοντρή φέτα ψωμί χωρίς την κόρα μουλιασμένη σε νερό και στιμμένη

Αλάτι,πιπέρι

2 κ.γ. ξερή ρίγανη

½ φλ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο

½ φλ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Λάδι και αλεύρι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά το ψάρι από τα κόκκαλα και την πέτσα.

Το ψιλοκόβουμε με κοφτερό μαχαίρι, το βάζουμε σε βαθύ μπολ και το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για λίγα λεπτά, πλάθουμε κεφτέδες και τους αλευρώνουμε ελαφρά.

Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να κάνουν χρυσοκάστανη κρούστα.

Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με φέτες λεμονιού.*Η συνταγή και η φωτογραφία είναι της Γιώτας Κουφαδάκη από το εστιατόριο "Μπουκαδούρα" στη Χαλκιδική.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.