Υλικά
2 κ. κολοκυθάκια τριμμένα στον τρίφτηΥλικά
500 γρ. φέτα λιωμένη με το πιρούνι
1 φλ. ελαιόλαδο
1 φλ. τραχανά
3 αβγά χτυπημένα
Αλάτι, πιπέρι
½ φλ. φρέσκα φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
½ φλ. αλεύρι για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C.
Ανακατεύουμε τα ¾ του φλ.
ελαιόλαδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Λαδώνουμε καλά ένα ταψί και πασπαλίζουμε με αλεύρι.
Αδειάζουμε το μείγμα και κουνάμε το ταψί να ισιώσει η επιφάνεια.
Κοσκινίζουμε στην επιφάνεια αλεύρι να καλυφθεί με ένα λεπτό στρώμα ολόκληρη και ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και αν θέλουμε λίγο γάλα.
Ψήνουμε την πίτα για 50 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.*Η συνταγή και η φωτογραφία είναι της Γιώτας Κουφαδάκη από το εστιατόριο "Μπουκαδούρα" στη Χαλκιδική.Ημ/νια α' δημοσίευσης: 28/06/18Updated: 13/07/21