Υλικά
300 γρ. φέτα σε χοντρές φέτες Υλικά
200 γρ. κασέρι πικάντικο τριμμένο στη χοντρή μεριά του τρίφτη
100 γρ. χαλούμι σε κυβάκια
300 γρ. ντοματάκια κομμένα στα δύο
1 πιπεριά καυτερή
2 κ.σ. ξερή ρίγανη
1 πρέζα μπούκοβο
½ φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C.
Πλένουμε την πιπεριά, κόβουμε το κοτσανάκι, την ανοίγουμε στα δύο κατά μήκος και βγάζουμε τους σπόρους και τις μεμβράνες.
Την κόβουμε σε λεπτά δαχτυλίδια.
Στρώνουμε σε μέτριο πυρίμαχο γιουβετσάκι τα μισά ντοματάκια.
Από πάνω βάζουμε κατά σειρά τη φέτα, τα υπόλοιπα ντοματάκια, τα δαχτυλίδια της καυτερής πιπεριάς, το τριμμένο κασέρι και το χαλούμι.
Πασπαλίζουμε με μπούκοβο και ρίγανη, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Σερβίρουμε αμέσως με μπόλικο καψαλισμένο ψωμί και πράσινη σαλάτα.
Α.Τ.