1 κ. σέφτελα (σέσκουλα) καθαρισμένα και χοντροκομμένα
100 γρ. κορκότο
¾ φλ. βούτυρο αγελαδινό ή ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βράζουμε το κορκότο με 400 ml νερό. Αφού μισοβράσει, ρίχνουμε τα σέφτελα και μαγειρεύουμε μέχρι να πιούν τελείως το νερό τους και να μαλακώσουν (αν έχουν ακόμα νερό, στραγγίζουμε το φαγητό). Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο και το ρίχνουμε μαζί με τα σέφτελα και το κορκότο στην κατσαρόλα. λάδι και κατόπιν προσθέτουμε τα σέφτελα με το κορκότο και τα βράζουμε για 2 -3 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε και το σκόρδο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Α.Τ