Follow us

Χοιρινά λουκάνικα με κέτσαπ και τσίλι

Χοιρινά λουκάνικα με κέτσαπ και τσίλι

Υλικά

Υλικά

12 μεγάλα χοιρινά λουκάνικα (χωρίς πορτοκάλι ή πράσο)

4 κ.σ. κέτσαπ

2 κ.σ. μέλι

2 κ.γ. τσίλι σε σκόνη

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

1 γερή πρέζα ρίγανη ξερή τριμμένη

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 ° C.

Τρυπάμε τα λουκάνικα, τα τακτοποιούμε σε ένα ρηχό ταψί ταψί σε μία στρώση και τα ψήνουμε για 10 λεπτά.

Εν τω μεταξύ, φτιάχνουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας όλα τα υπόλοιπα υλικά με 1 κουταλιά της σούπας νερό.

Ρίχνουμε τη σάλτσα επάνω στα λουκάνικα και ανακατεύουμε καλά.

Ψήνουμε για 30 λεπτά ακόμα, μέχρι να κάνουν μια χροσοκάστανη κρούστα απέξω.

Α.Τ.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Ψωµί από Αλεύρι Ολικής Άλεσης

Πώς θα φτιάξεις ψωμί από αλεύρι ολικής άλεσης.

Ρολό Κιµά µε Λαχανικά

Η συνταγή για ρολό κιμά με λαχανικά.

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Ψωµί Ζυµωτό

Η συνταγή για ζυμωτό ψωμί.

Ιτσλί µε Αρνάκι και Μοσχάρι

Πώς θα φτιάξεις ιτσλί με αρνάκι και µοσχάρι.

Πλούσια Σούπα Γιουβαρλάκια µε Λαχανικά

Η συνταγή για πλούσια σούπα γιουβαρλάκια µε λαχανικά.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Μπιφτέκια Γεµιστά στο Τηγάνι

Η συνταγή για γεμιστά μπιφτέκια στο τηγάνι.

Η πιο Εύκολη Κιµαδόπιτα µε Λαχανικά

Πώς θα φτιάξεις την πιο εύκολη κιμαδόπιτα με λαχανικά.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι