Υλικά
1 τυρί camembert για κάθε δύο άτομαΥλικά
½ φλ. φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
1/3 φλ. ξερά σύκα ψιλοκομμένα
2 κ.σ. μέλι
ανθό αλατιού
κράκερς
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C.
Τοποθετούμε τα τυριά σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολα και ψήνουμε για 7 -9 λεπτά μέχρι να ζεσταθούν καλά.
Μεταφέρουμε σε πιατέλα.
Βάζουμε ένα μικρό κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα φιστίκια, τα σύκα και το μέλι.
Ανακατεύουμε 1 -2 λεπτά, μέχρι να αναμιχθούν καλά τα υλικά και να λιώσει το μέλι.
Ρίχνουμε το μείγμα επάνω στην επιφάνεια κάθε τυριού και πασπαλίζουμε με το αλάτι.
Κόβουμε κάθε τυρί στα δύο και σερβίρουμε με τα κράκερς.
Α.Τ.