Υλικά
4 αβγά βρασμένα σφιχτά και ψιλοκομμέναΥλικά (για 4 σάντουϊτς)
4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
1 ½ κ.σ. μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι καγιέν
4 απλά κρουασάν βουτύρου
1 φλ. τσ. μικρές βρασμένες γαριδούλες
1 αβοκάντο ώριμο, κομμένο σε λεπτές φέτες
200 γρ. έμμενταλ
Εκτέλεση
Ραντίζουμε με λεμόνι τις φέτες του αβοκάντο.
Χτυπάμε σε μπολ με πιρούνι τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και τον άνηθο να ενωθούν καλά.
Ρίχνουμε μέσα τα αβγά, τις γαριδούλες και το έμμενταλ.
Δοκιμάζουμε το αλάτι.
Χωρίζουμε στα δύο τα κρουασάν και μοιράζουμε το μείγμα των αβγών.
Βάζουμε από πάνω τις φέτες του αβοκάντο, πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι καγιέν και κλείνουμε τα κρουασάν.
σημ.
Μπορεί να γίνει και με φέτες ψωμιού ή ψωμάκια σάντουιτς
A.T