Follow us

Σαλάτα με καλαμπόκι, ντομάτα και αβοκάντο

Σαλάτα με καλαμπόκι, ντομάτα και αβοκάντο

Υλικά

Υλικά

2 φλ. τσ. βρασμένοι σπόροι καλαμποκιού

½ κ. ντοματάκια cherry κομμένα στα δύο

1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια

2 φλ. τσ. αγγούρι κομμένο σε κυβάκια

¼  φλ. φρέσκο κόλιανδρο

1 μικρή κόκκινη καυτερή πιπεριά

Χυμός από 2 λάιμ

2 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε την καυτερή πιπερίτσα από τις μεμβράνες και τους σπόρους και την κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες.

Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ χτυπώντας καλά το λάιμ και το ελαιόλαδο.

Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, την πιπεριά και αλάτι σύμφωνα με το γούστο μας και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.

Α.Τ.