Υλικά
1 συσκευασία φύλλο κουρού κατεψυγμένοΥλικά
250 γρ. τυρί κασέρι τριμμένο
200 γρ. μπρόκολο βρασμένο al dente
1 κ.σ μπούκοβο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε το φύλλο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Πλένουμε και καθαρίζουμε το μπρόκολα.
Το κόβουμε σε πολύ μικρά μπουκετάκια και το βράζουμε σε καλά αλατισμένο νερό al dente (2 –3 λεπτά).
Το στραγγίζουμε καλά.
Ρίχνουμε σε μπολ το τυρί, το μπρόκολο, το μπούκοβο και λίγο αλάτι.
Ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες.
Κόβουμε κύκλους διαμέτρου 6 εκ.
από τα φύλλα (κάθε συσκευασία έχει δύο) και ντύνουμε τις θήκες μιας φόρμας 24 κομματιών για μίνι μάφινς, αφού πρώτα τις λαδώσουμε ελαφρά.
Ρίχνουμε σε κάθε θήκη λίγη γέμιση.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους180o C.
Ψήνουμε τις ταρτούλες 15 λεπτά.
αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, ξεφορμάρουμε και αραδιάζουμε σε ρηχή πιατέλα.
Α.Τ.