Υλικά
Μικρά ψωμάκια μπριός Υλικά
Λουκάνικα κοκτέιλ
α) Τυροσαλάτα + Πιπεριές Φλωρίνης
β) Σάλτσα «πάπρικα» πικάντικη (η ωραία μακεδονίτικη σάλτσα με μουστάρδα και ντομάτα)
γ) Σάλτσα πέστο + χοντροτριμμένη παρμεζάνα
δ) Σάλτσα μπάρμπεκιου +τρίμματα Blue Cheese
Εκτέλεση
Βράζουμε τα λουκανικάκια.
Ανοίγουμε τα μπριός.
Α.
Ανακατεύουμε την τυροσαλάτα με την πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη.
Αλείφουμε το ψωμάκι και από τις δύο πλευρές με μια γερή δόση από το μείγμα και βάζουμε μέσα το λουκάνικο Β.
Αλείφουμε το ψωμάκι και από τις δύο πλευρές με πάπρικα και βάζουμε μέσα το λουκάνικο Γ.
Αλείφουμε το ψωμάκι και από τις δύο πλευρές με μια γερή δόση πέστο, βάζουμε μέσα το λουκάνικο και σκεπάζουμε με την παρμεζάναΔ.
Αλείφουμε το ψωμάκι και από τις δύο πλευρές με μια γερή δόση έτοιμη σάλτσα barbeque, βάζουμε μέσα το λουκάνικο και σκεπάζουμε με τα τρίμματα του Blue Cheese.
Α.Τ.