Υλικά
1 άγριο λαβράκι (1200 γρ)Υλικά για 4 μερίδες
100 γρ φρέσκιες φράουλες
1 μεγάλη τομάτα
4 φύλλα αρμπαρόριζα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Αφρός αλατιού
Ροζ πιπέρι
1 λεμόνι
1 λάιμ
Εκτέλεση
ΒινεγκρέτΠαίρνουμε τις μισές φράουλες που έχουμε πλύνει σχολαστικά πριν, τις βάζουμε στο μπλέντερ, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ξύσμα από το μισό λεμόνι και τις πολτοποιούμε, ρίχνοντας σιγά - σιγά 150 γρ ελαιόλαδο.ΨάριΦιλετάρουμε το λαυράκι μας.
Αφαιρούμε τα κόκκαλα προσεκτικά και το κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (σχεδόν διάφανες).ΣερβίρισμαΡίχνουμε στο πιάτο αφρό αλατιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι κα ιξύσμα λάιμ.
Γεμίζουμε ομοιόμορφα το πιάτο με τις φέτες από το λαυράκι, ρίχνουμε ακόμα λίγο αλάτι, πιπέρι και ξύσμα λάιμ, ρίχνουμε τη βινεγκρέτ, τοποθετούμε ομοιόμορφα τις υπόλοιπες φράουλες, ρίχνουμε την αμπαρόριζα ψιλοκομμένη και μικρούς κύβους τομάτας που έχουμε αποφλοιώσει από πριν και τέλος ρίχνουμε το ροζ πιπέρι που έχουμε σπάσει με τα χέρια μας.