Υλικά
Υλικά
4 αβγά βρασμένα σφιχτά και κομμένα σε κομμάτια
4 κ. σ. μαγιονέζα
1 κ. σ. κάρι (όσο καυτερό θέλετε)
1 κ. σ. μουστάρδα Dijon
χυμό και ξύσμα από 1/2 λάιμ
αλάτι και πιπέρι
2 κ. κ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο.
1 πράσινο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο ή 1 κ. σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (τσάιβς)-μόνο αν θα καταναλωθεί άμεσα
Παρασκευή
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα κομμένα αβγά με τα υπόλοιπα υλικά και την τελευταία στιγμή προσθέτουμε το κρεμμύδι ή το σχοινόπρασο.
Αν χρειάζεται αραίωμα η σάλτσα, προσθέτουμε 1-2 κουταλιές γιαούρτι.Θ.Τ.