Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
300 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
100 γρ. τριμμένο κασέρι
200 γρ. ντομάτες, χωρίς τη φλούδα τους, κομμένες σε κυβάκια
50 γρ. αγελαδινό βούτυρο
8 αβγά
4 κόκκινες ή πράσινες καυτερές πιπερίτσες (ή γλυκιές, αν δε θέλουμε καυτερές)
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και πάπρικα
Παρασκευή
Μοιράζουμε τα τυριά σε τέσσερα, βουτυρωμένα, ατομικά φορμάκια για σουφλέ, κατάλληλα για φούρνο.
Μοιράζουμε μέσα τις ντομάτες και το μισό βούτυρο και τα βάζουμε, σε προθερμασμένο, στους 200ο ?, φούρνο για 10-12 λεπτά.
Χτυπάμε ελαφρά τα αβγά με 1 πρέζα αλάτι, βάζουμε μια πιπερίτσα σε κάθε φορμάκι και μοιράζουμε από πάνω το υπόλοιπο βούτυρο και τα χτυπημένα αβγά, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και τρίβουμε λίγο μαύρο πιπέρι.
Βάζουμε ξανά τα φορμάκια στο φούρνο και ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά, μέχρι να πήξουν στον επιθυμητό βαθμό.
Σερβίρουμε συνοδεύοντας με μια σαλάτα και φρυγανισμένα μπαστουνάκια ψωμιού. Σημ.
Αν και θα μπορούσε να σερβιριστεί και ως μεζές, στη μέση, όπως το προτείνουμε εδώ (σε ατομικά φορμάκια) γίνεται ένα πρώτο πιάτο, για φιλικό γεύμα. Θ.Τ.