Υλικά
υλικά
1 λάχανο πολύ λεπτοκομμένο
2 πράσινα μήλα σε πολύ λεπτές λωρίδες
Μισό ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. μαγιονέζα
αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Αλατίζουμε ελαφρώς το λάχανο και το πιέζουμε με τα χέρια μας να βγάλει το περισσότερο νερό του.
Στη συνέχεια ενώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να μαριναριστεί.