Σαλάτα coleslaw με λάχανο, πράσινο μήλο και δυόσμο (του Μιχάλη Νουρνόγλου)

υλικά
1 λάχανο πολύ λεπτοκομμένο
2 πράσινα μήλα σε πολύ λεπτές λωρίδες
Μισό ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. μαγιονέζα
αλάτι, πιπέρι

Παρασκευή

Αλατίζουμε ελαφρώς το λάχανο και το πιέζουμε με τα χέρια μας να βγάλει το περισσότερο νερό του. Στη συνέχεια ενώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ελέγχουμε το αλατοπίπερο. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να μαριναριστεί. 


Γράψε την άποψή σου
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen