Υλικά
υλικά
1 πακέτο σπαγγέτι
1 φλ.τσ. ελιές Καλαμών από άλμη
250 γρ. σκληρή φέτα σε κύβους
600 γρ. ντομάτες κομμένες σε μικρά κυβάκι
1 κ.σ. κάππαρη
2 σκ.σκόρδο ξεφλουδισμένες, σπασμένες
1 κ.σ. ρίγανη
6 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
παρασκευή
Σε ένα σκεύος ενώνουμε τις ελιές, τη φέτα, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Βράζουμε τα σπαγγέτι και τα στραγγίζουμε al dente.
Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ή γουόκ ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το σκόρδο μέχρι να μυρίσει.
Το αφαιρούμε και ρίχνουμε τα σπαγγέτι, ανακατεύοντας με δυο κουτάλια για 1'.
Ρίχνουμε τη ντομάτα και την κάπαρη και ανακατεύουμε στη φωτιά 2'-3'.
Ρίχνουμε, τέλος, τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.