Υλικά
4-5 αυγά Υλικά
3 ώριμες ντομάτες
3-4 κρεμμύδια μεγάλα σε φέτες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2-3 κουταλιές μαιντανό
ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τη φλούδα και τις τρίβουμε στον τρίφτη.
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε την ντομάτα και τα αφήνουμε να πιούν το νερό τους, ανακατεύοντας .
Χτυπάμε τα αυγά ομελέτα και αλατοπιπερώνουμε.
Τα περιχύνουμε στη ντομάτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, αργά και προσεκτικά .Αποσύρουμε απο τη φωτιά μόλις πήξουν τ' αυγά.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό.(σημ.
Αν θέλουμε, μαζί με τα αυγά μπορούμε να προσθέσουμε και μικρά κομμάτια παστού χοιρινού)