Υλικά
1 κουνέλι 1 1/2-2 κιλά Υλικά
1/2 κιλό γιαούρτι πλήρες
3/4 φλιτζ. τσ. ελαιόλαδο
4 αυγά
2 φύλλα δάφνης
1 κ.γ. θυμάρι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κουνέλι και το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί.
Το αλατοπιπερώνουμε και το αλείφουμε με λάδι,το θυμάρι και 5-6 κουταλιές γιαούρτι .Το αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες.
Μετά το τοποθετούμε σε ανάλογο σκεύος ,σπάμε γύρω τα φύλλα της δάφνης, ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο προθερμασμένο στους 180ο, για 1- 1 1/2 ώρα περ.
,γυρίζοντας να ψηθεί από παντού και ελέγχοντας συχνά για τα υγρά του.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα πιάτο και τα προσθέτουμε στο υπόλοιπο γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να γίνει ένα μείγμα.
Ένα τέταρτο πριν τελειώσει το φαγητό, το σκεπάζουμε με το μείγμα γιαουρτιού.
Συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να πήξει και να ροδοκοκκινίσει η κρούστα του γιαουρτιού.