Υλικά
υλικά
3 αβγά πολύ φρέσκα (κατά προτίμηση βιολογικά)
50 γρ. ανθότυρο ή φρέσκια μυζήθρα
1 κ.σ. πολύ ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/2 κ.γ. αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
παρασκευή
Κόβουμε το ανθότυρο σε χοντρά κομμάτια.
Αφήνουμε τα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου και τα χτυπάμε με πιρούνι ή με το σύρμα μέχρι να αφρίσουν πολύ.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό.
Σε αντικολλητικό τηγάνι μετρίου μεγέθους βάζουμε να κάψει 1 κ.σ ελαιόλαδο και ρίχνουμε την ομελέτα.
Αφήνουμε να ψηθεί 1', χωρίς να τη γυρίσουμε.
Απλώνουμε στη μέση το τυρί, τη διπλώνουμε στη μέση σκεπάζοντας το τυρί και τη γλιστράμε στο πιάτο.
Τη σερβίρουμε αμέσως.