Υλικά
Χρόνος προετοιμασίας: 10’ Χρόνος μαγειρέματος: 30’ βαθμός δυσκολίας: μικρός Μερίδες: 4-6 Υλικά
1 πακέτο σφολιάτας
100γρ Βιτάμ κλασικό
400γρ ανθότυρο τριμμένο
½ κουτ. σούπας βασιλικό
200γρ λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
380γρ κρέμα γάλακτος
3 αβγά χτυπημένα
ανάλογο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Λιώστε τη μαργαρίνη Βιτάμ σε χαμηλή θερμοκρασία.
αλείψτε με τη μισή ποσότητα Βιτάμ ένα ταψί και απλώστε την σφολιάτα.
αφήστε ένα μικρό περιθώριο στα πλαϊνά του ταψιού και τρυπήστε την σφολιάτα με ένα πιρούνι για να μην σας φουσκώσειΡίξτε σε ένα μπολ το υπόλοιπο λιωμένο Βιτάμ μαζί με όλα τα Υλικά της γέμισης και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.Απλώστε τη γέμιση σε όλη την επιφάνεια της σφολιάταςΨήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180?c για 30 λεπτά μέχρι να σφίξει και να ροδίσει η τάρτα.