Υλικά
υλικά
8 φέτες ψωμί από μπόμπα ή λευκό του τοστ
3 αβγά, βρασμένα σφιχτά
4 κ.σ. μαγιονέζα (κατά προτίμηση με ελαιόλαδο)
1 κ.σ. ψιλοκομμένη κάπαρη
4 ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί
2 κ.σ. ψιλοκομμένη ρόκα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
παρασκευή
Σ' ένα ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε τα αβγά με μαχαίρι.
Τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τη ρόκα, αλάτι και αρκετό πιπέρι.
Μοιράζουμε το μείγμα σε τέσσερις φέτες και πασπαλίζουμε με τη ρόκα.
Σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες και βάζουμε τα σάντουιτς στο ψυγείο.
Για να τα σερβίρουμε, αφαιρούμε την κόρα με κοφτερό μαχαίρι και χωρίζουμε καθένα σε 4 σαντουιτσάκια.