Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια σε φέτες Υλικά
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
5 αυγά
1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατίζουμε και στραγγίζουμε τα κολοκυθάκια.
Τα τηγανίζουμε με ελαιόλαδο και στραγγίζουμε.
Σε τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια.
Χτυπάμε τα αυγά με το τυρί και αλατοπιπερώνουμε.
Περιχύνουμε με το μίγμα των αυγών τα κολοκυθάκια και ψήνουμε και από τις δύο πλευρές.
Από το βιβλίο "Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου" της Λίλας Καραποστόλη