Υλικά
500 γρ. φύλλα κρούσταςΥλικά για 8-10 άτομα
Ελαιόλαδο για τα φύλλα
Για τη γέμιση
700 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
200 γρ. γιαούρτι πλήρες
1 φλιτζ. γάλα
6 αβγά χτυπημένα ελαφρώς
½ φλιτζ. βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C.
Αναμειγνύετε τη φέτα, το γιαούρτι, τα αβγά, το γάλα, το βούτυρο, λίγο αλάτι (με προσοχή γιατί τυρί είναι ήδη αρμυρό) και μπόλικο πιπέρι.
Στρώνετε τα μισά φύλλα λαδωμένα σε επίσης λαδωμένο ταψί σταυρωτά με τις άκρες να εξέχουν και απλώνετε μέσα τη γέμιση.
Γυρίζετε τις άκρες των φύλλων προς τα μέσα.
Καλύπτετε την πίτα με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα και αυτά.
Τα γυρίζετε προς τα μέσα στο σχήμα του ταψιού.
Χαράζετε την πίτα και την αλείφετε με ελαιόλαδο και την ψήνετε για 1 ώρα περίπου.