Υλικά
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδοΥλικά για 6-8 άτομα
1 κουτ. της σούπας βούτυρο
2 φλιτζ. ανάμεικτα λαχανικά σε κυβάκια (πατάτες, καρότα, κρεμμύδια, ντομάτα και αρακά)
8 αβγά
3-4 κουτ. σούπας γάλα
3-4 κουτ. σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
2 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Συνοδευτικά
4-6 λουκάνικα κυκλαδίτικα με μαραθόσπορους κατά προτίμηση ή άλλα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες και τηγανισμένα
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε στο τηγάνι το ελαιόλαδο με το βούτυρο και σοτάρετε τα λαχανικά, αρχίζοντας από τα πιο σκληρά (καρότα, πατάτες) και συνεχίζοντας με τα υπόλοιπα.
Χτυπάτε τα αβγά με το γάλα και το τυρί.
Προσθέτετε το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνετε στο τηγάνι με τα λαχανικά.
Τηγανίζετε την φρουτάλια από τη μία πλευρά και κατόπιν τη γυρίζετε να τηγανιστεί και από την άλλη.
Την αφήνετε να κρυώσει και τη σερβίρετε κομμένη σε τετράγωνα κομμάτια.
Τη συνοδεύετε με λουκάνικα και μια πράσινα σαλάτα.