Η δική μας πρόταση. Αν κι η γεύση αυτού του ριζότο είναι τελείως φυσική, εμείς επιχειρήσαμε να βάλουμε μια δική μας πινελιά.
Ετοιμάζετε το ριζότο όπως προτείνει η συσκευασία, αλλά προς το τέλος προσθέτετε και λίγο σοταρισμένο σε βούτυρο φινόκιο, πασπαλισμένο με ½ κοφτό κουταλάκι τριμμένο γλυκάνισο και μία πρέζα μοσχοκάρυδο. Υπολογίζοντας από μία κουταλιά της σούπας ανά πιάτο, προσθέτετε κομμάτια δανέζικου μπλε τυριού ή παρμεζάνας.
Πασπαλίζετε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
TIP
Αν σας περισσέψει ρύζι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε κροκέτες, πίτες ή να το περάσετε από το μπλέντερ, για να δέσετε υδαρείς σάλτσες, δίνοντάς τους πυκνότητα και γεύση.