Follow us

Tapas: πιπεράτο παϊδάκι με γλάσο ροδιού, πικάντικο λουκάνικο με κονφί ελιάς

Καλωσορίζουμε τη χρυσή ώρα της Μεσογείου με ένα «ευ χαλαρώνειν» party, γάντι στο «έξω καρδιά» ταμπεραμέντο της. Μεζέδες, ήθη, IifestyIe, συμπεριφορές, αγγίγματα - πετάξτε τα ρολόγια, n ζωή είναι ωραία!

Tapas: πιπεράτο παϊδάκι με γλάσο ροδιού, πικάντικο λουκάνικο με κονφί ελιάς


Πιπεράτο παϊδάκι με γλάσο ροδιού.
Παίρνουμε ένα αρνίσιο παϊδάκι, το αλατίζουμε και το τυλίγουμε με ένα στρώμα από διάφορα χοντροσπασμένα πιπέρια. Το πιέζουμε να κολλήσουν καλά πάνω του τα πιπέρια και το ψήνουμε στα γκριλ. Το σερβίρουμε με μια κουταλίτσα «Γλάσο ροδιού», από τα κατάστημα Αφοί Κουκουβίτη της Θεσσαλονίκης.

Πικάντικο λουκάνικο με κονφί ελιάς σε φρυγανισμένο ψωμί.
Για κάθε μεζεδάκι, ξεκινάμε με μια μικρή φέτα φρυγανισμένου χωριάτικου ψωμιού. Από πάνω στρώνουμε ένα κουταλάκι ταυ γλυκού «Κονφί ελιάς» της Gaea (συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου) και τελειώνουμε με μια ροδέλα πικάντικο, χωριάτικα, φρεσκοψημένα λουκάνικα.

Επίσης...

Καγιανάς με Πράσο, Ανθότυρο και Κατσικάκι

Η συνταγή για έναν υπέροχο καγιανά.

Αρνάκι στη Γάστρα με Πορτοκάλι

Το αρνάκι-λουκούμι σε όλο του το μεγαλείο, γεμάτο αρώματα από μυρωδικά και πορτοκάλι.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Η Μαγικότερη Κρεατόσουπα

Μια εντελώς διαφορετική κρεατόσουπα, όπως τη φτιάχνουν συχνά στο Πήλιο, αλλά και στα νησιά του Ιονίου.

Αρνάκι Φρικασέ με Αμπελόφυλλα

Ένα καταπληκτικό, αλλιώτικο φρικασέ.

Κατσικάκι με Ντοματίνια

Πώς θα φτιάξεις κατσικάκι με ντοματίνια.

Κατσικάκι Γεμιστό

Η συνταγή για κατσικάκι γεμιστό.

Αρνάκι με Αγκινάρες

Η συνταγή για αρνάκι με αγκινάρες.

Κατσικάκι Μεθυσμένο

Πώς θα φτιάξεις κατσικάκι μεθυσμένο.

Κλασικό Αρνάκι Κλέφτικο

Πώς θα φτιάξετε το κλασικό αρνάκι κλέφτικο.

Χουνκιάρ Μπεγιεντί

Η συνταγή για το αυθεντικό χουνκιάρ μπεγιεντί, όπως το φτιάχνουν στην Κωνσταντινούπολη.

Κεμπάπ με Αρνί

Η συνταγή για το πιο νόστιμο κεμπάπ με αρνί.

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.