Υλικά
Υλικά (για 2 μερίδες)
1 1/2 φλιτζ. γιαούρτι με φρούτα του δάσους
3/4 φλιτζ. σιρόπι φρούτων του πάθους
1 φλιτζ. φρέσκα μαύρα μυρτίλια, παγωμένα
1 φλιτζ. φρέσκα κόκκινα μυρτίλια, παγωμένα (ή μούρα ή φραγκοστάφυλα ή και βατόμουρα)
Παρασκευή
Αναμιγνύουμε το γιαούρτι και το σιρόπι στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε τα φρούτα του δάσους και τα ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει ένας απαλός πολτός.
Περνάμε το μίγμα από ένα σουρωτήρι.
(οι φωτό είναι από το βιβλίο «Smoothles» των Mary Corpenlng Barber, Sara Corpening κοι Lori Lyn Narlock, εκδόσεις «Chronlcle Books»)
Η όψη του, ένα πλούσιο, βαθύ μοβ, με λεπτή υφή.
Η γεύση του, έντονη σαν του δάσους.
Ο χυμός, αλλόκοτα αψύς.
Αναστατώνει λεπτά τον ουρανίσκο.