Υλικά
Υλικά (για 2 μερίδες)
1 1 /2 φλιτζ. χυμός φραμπουάζ
1/2 φλιτζ. σιρόπι φραμπουάζ
1 κ.σ. συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλιού
1 1/2 φλιτζ. κομματάκια πορτοκαλιού φρέσκου, παγωμενο
1/2 φλιτζ. φρέσκες φραμπουάζ (αν δεν βρείτε, κόκκινα μυρτίλια ή κόκκινα φραγκοστάφυλα)
Παρασκευή
Όλα τα υλικά στο μπλέντερ.
(οι φωτό είναι από το βιβλίο «Smoothles» των Mary Corpenlng Barber, Sara Corpening κοι Lori Lyn Narlock, εκδόσεις «Chronlcle Books»)
Οι φραμπουάζ δεν μπαίνουν μόνο στα τσιζ-κέικ και στις τάρτες.
Ο παράξενα γλυκός-αρωματικός χυμός τους το μαρτυράει.
Το πάντρεμα πορτοκαλιών και φραμπουάζ είναι ενδεδειγμένο.
Η ορμή του ξινού «ελέγχεται» από το ντελικάτο άρωμα του «σμέουρου».