Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
1 κιλό αμπελοφάσουλα
4 φέτες καπνιστός τόνος
1 ραντίτσιο
1 ντομάτα
1/2 σκόρδο ψιλοκομμένο
Χυμός από 1/2 λεμόνι
10 φρέσκα μανιτάρια, ψιλοκομμένα
Μπαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Παρασκευή
Βράζουμε τα αμπελοφάσουλα al dente σε άφθονο αλατισμένα νερό.
Τα στραγγίζουμε.
Ψιλοκόβουμε σε καρεδάκια την ντομάτα και της προσθέτουμε το σκόρδο, αλάτι και ελάχιστο ελαιόλαδο.
Σε μια πιατέλα στρώνουμε τα αμπελοφάσουλα, στις γωνιές τοποθετούμε το ψάρι, από πάνω του τα μανιτάρια και στο κέντρο τα φύλλα του ραντίτσιο.
Σε μια γωνία βάζουμε την ντομάτα και από πάνω περιχύνουμε με λαδολέμονο και μερικές σταγόνες μπαλσάμικο.