Υλικά
Υλικά
Ξιδάτο μπαρμπούνι με κόλιαντρο
4 φιλέτα μπαρμπουνιού
4 κ.σ. άσπρο ξίδι
4 πρέζα ζάχαρη
4 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
1 μικρό ψιλοκομμένο φρέσκο τσίλι
4 κ.σ. τριμμένη καρύδα
4 κ.σ. γάλα καρύδας
Αλάτι, πιπέρι
Βότκα με κανέλα και κάρδαμο
40 cl βότκα
1 στικ κανέλα
6 σπόρους κάρδαμο
1 ½ κ.σ. μαύρη ζάχαρη
3 κ.σ. νερό
Παρασκευή
Ξιδάτο μπαρμπούνι με κόλιαντρο
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπαρμπούνια.
Περιχύνουμε το μίγμα πάνω από τα μπαρμπούνια.
Αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 24 ώρες.
Σερβίρουμε με λίγο φρεσκοκομμένο κόλιαντρο.
Βότκα με κανέλα και κάρδαμο
Βάζουμε τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά μέσα στο νερό και αφήνουμε να πάρουν βράση.
Ρίχνουμε το μίγμα στη βότκα και αφήνουμε στο ψυγείο για μία εβδομάδα.