Υλικά
Υλικά
1 ζύμη πίτσας
2 ντομάτες
30 γρ. λιαστές ντομάτες, κομμένες σε λωρίδες
50 ml ελαιόλαδο
50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
50 γρ. παρμεζάνα σε φλούδες
2-3 φύλλα βασιλικού
Φρέσκια ρίγανη, μαντζουράνα, καυκαλήθρες, νερόχορτο, μυρώνια, ρόκα (σαλατικά και μυρωδικά)
50 ml ξίδι βαλσαμικό
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Ψιλοκόβουμε τη φρέσκια ντομάτα και την ανακατεύουμε με την παρμεζάνα, το βασιλικό, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι Στρώνουμε αυτό το μίγμα στην πίτσα και την ψήνουμε.
Σε ένα μπολ μαρινάρουμε με ξίδι, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και παρμεζάνα, όλα τα σαλατικά, τα μυρωδικά και τη λιαστή ντομάτα.
Μόλις ψηθεί η πίτσα, τοποθετούμε τα σαλατικά πάνω της και σερβίρουμε.
Στιλ: Απρόσμενη, αρωματική, δροσερή σύνθεση.