Υλικά
Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι
½ λίτρο γάλα
1 φλιτζ. αλεύρι
Λάδι για τηγάνισμα
Παρασκευή
Ξεφλουδίστε το κρεμμύδι και κόψτε το σε ροδέλες πάχους 5 ml.
Μουλιάστε τις ροδέλες στο γάλα για μία ώρα.
Βγάλτε τες από το γάλα και βουτήξτε τες στο αλεύρι, ξαναπεράστε τες από το γάλα και ξαναβουτήξτε τες στο αλεύρι.
Ζεστάνετε το λάδι (1 εκατοστό ύψος) στο τηγάνι, και όταν κάψει, τηγανίστε τις ροδέλες λίγες λίγες μέχρι να ροδίσουν.
Τοποθετήστε τες σε απορροφητικό χαρτί.
Μια καλή κέτσαπ εναρμονίζεται τέλεια με τα onion rings.