Καρπούζι με φέτα

Καρπούζι με φέτα
Εκτέλεση
Κόβουμε το καρπούζι στη μέση και με ένα κουτάλι της σούπας βγάζουμε την ψίχα. Με ένα μαχαιράκι τετραγωνίζουμε λίγο τα κομμάτια, έτσι για το ντιζαϊνάτο του πράγματος, κόβουμε την (ημίσκληρη) φέτα σε τετράγωνα κομμάτια (ή το μανούρι, αν είστε του πιο γλυκού, ή τη σφέλλα, αν είστε salt maniac) και τα σερβίρουμε μέσα στην ίδια τη φλούδα του καρπουζιού.

Γαρνίρουμε με φυλλαράκια βασιλικού (για το ζήτημα βασιλικός δες τις παρακάτω σελίδες). Τώρα, αν θέλετε να το τραβήξετε στα άκρα, περνάτε από τη σήτα όση ψίχα καρπουζιού έχει περισσέψει, την ανακατεύετε με μισό χυμό γκρέιπφρουτ και ραντίζετε το καρπούζι με τη σος.



Γράψε την άποψή σου
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen