Υλικά
Υλικά
Pesto φραμπουάζ με φουντούκι, ξίδι σαμπάνιας και άσπρο πιπέρι
100 γρ. μαρμελάδα φραμπουάζ
1 κ.σ. ξίδι σαμπάνιας
3 κ.σ. φουντούκι καβουρδισμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. άσπρο πιπέρι
«Σαλιγκάρια» χοιρινού φιλέτου (για 4 μερίδες)
700 γρ. χοιρινό φιλέτο
150 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη
Πιπέρι άσπρο
Κλωνάρια σέλινο
Παρασκευή
«Σαλιγκάρια» χοιρινού φιλέτου
Κόβουμε το φιλέτο κατά μήκος σε λωρίδες πάχους 1 εκ.
Μετά το χτυπάμε για να ανοίξουν οι λωρίδες, βάζουμε πιπέρι (όχι αλάτι) στο κέντρο, 1 κομμάτι Σαν Μιχάλη, το τυλίγουμε σαν σαλιγκάρι, και το ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 8-10 λεπτά τουλάχιστον.
Τα σερβίρουμε ζεστά με το pesto.
Pesto
Aνακατεύουμε καλά όλα υλικά στο μπλέντερ.