Υλικά
Υλικά
1/2 κιλό κάστανα
Λαχανικά (φινόκιο, σέλερι, πράσο, καρότο, κίτρινη κολοκύθα) ή ζωμό κοτόπουλου
Θυμάρι και ένα δαφνόφυλλο
Κρέμα γάλακτος
Παρασκευή
Βράστε τα κάστανα και ξεφλουδίστε τα.
Ρίξτε τα σε 2 λίτρα νερό με λαχανικά ή σε ζωμό κοτόπουλου με θυμάρι και δαφνόφυλλο.
Σουρώστε τα, περάστε τα από το μπλέντερ και ξαναβάλτε τα στη φωτιά με κρέμα γάλακτος.
Σερβίρετε με κρουτόν, κουκουνάρι, τριμμένη παρμεζάνα και μοσχοκάρυδο.