Follow us

Πασχαλιάτικο πρωινό a l’ anglais

Είτε άγρια είτε καλλιέργειας, τα σπαράγγια βρίσκονται αυτή την εποχή στην καλύτερή τους στιγμή και αποτελούν τη βάση για μια ατέλειωτη σειρά υπέροχων πιάτων.

Πασχαλιάτικο πρωινό a l’ anglais

Υλικά

Υλικά

Σπαράγγια

Προσούτο

Παρμεζάνα

Παρασκευή

Βράστε τα σπαράγγια ελάχιστα, ώστε να είναι τραγανά, και τυλίξτε τα με μια φέτα προσούτο.

Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί, τρίψτε από πάνω παρμεζάνα και βάλτε τα στο φούρνο για μερικά λεπτά.

Απολαύστε τα βουτώντας τα ένα ένα στον κρόκο ενός μελάτου αυγού μαζί με λιαστές ντομάτες και χωριάτικο ψωμί.

Από το βιβλίο «Jamie at home» του Τζέιμι Όλιβερ, Εκδ.

Hyperion

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Λαχανοντολµάδες Κοκκινιστοί

Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μελιτζάνες Μπιφτεκάδα

Η συνταγή για μπιφτεκάδα μελιτζάνες.

Κινέζικο Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις κινέζικο ρύζι.

Κρασάτα Μανιτάρια

Πώς θα φτιάξεις θαυμάσια κρασάτα μανιτάρια.