Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
1 κομμάτι σφολιάτα 20Χ20
1 νεροκρέμμυδο λευκό
40 γρ. κρέμα γάλακτος
Λίγο μοσχοκάρυδο
2 γρ. αλάτι
2 γρ. πιπέρι
10 γρ. λάδι
20 γρ. παρμεζάνα
Παρασκευή
Κόβουμε τη σφολιάτα σε στρογγυλά κομμάτια, τα βάζουμε σε φορμάκια και ψήνουμε στους 170°C για 10 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε (χωρίς να πάρει χρώμα).
Προσθέτουμε την κρέμα και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.
Εν συνεχεία, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Αφήνουμε 2 λεπτά ακόμη και κατόπιν γεμίζουμε τα ψημένα ταρτάκια, πασπαλίζουμε με λίγη τριμμένη παρμεζάνα και ροδίζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά.