Υλικά
Υλικά
Για τη ζύμη
1/2 κιλό αλεύρι
1 γιαούρτι
1 ποτήρι παρθένο ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Για τη γέμιση
1 κιλό κρέας ψαχνό (αρνί ή κατσίκι)
1 κιλό μυζήθρα
1 ποτήρι στάκα ή βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι, κανέλα, δυόσμο
Παρασκευή
Βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι σε μπολ, ανοίγουμε ένα λάκο στη μέση, ρίχνουμε το λάδι και το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Ζυμώνουμε τη ζύμη, απλώνουμε τη μισή σε όλη την επιφάνεια του ταψιού με το χέρι μας και στρώνουμε πάνω τη μισή μυζήθρα και τη μισή στάκα.
Πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και δυόσμο και προσθέτουμε το κρέας μαζί με μισή φλιτζάνια κρεατόζουμο.
Συνεχίζουμε με την υπόλοιπη μυζήθρα και πασπαλίζουμε με κανέλα και δυόσμο.
Ανοίγουμε ένα χοντρό φύλλο με την υπόλοιπη ζύμη και το απλώνουμε στο πάνω μέρος.
Αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε σιγανό φούρνο, για μία ώρα.