Υλικά
Υλικά
2 ματσάκια ρόκα
Φύλλα μέντας
Ροδάκινα σε φέτες (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κονσέρβας, αφού τα στραγγίξετε καλά).
Παρμεζάνα
Προσιούτο (ή χαμόν Σεράνο ή καλύτερα foie gras ή το δικό μας αυγοτάραχο).
Κουκουνάρια
Ελαιόλαδο (ή καρυδέλαιο)
Μπαλσάμικο
Παρασκευή
Πλύντε τα δύο ματσάκια ρόκα και ανακατέψτε τα με φύλλα μέντας.
Κόψτε τα ροδάκινα σε φέτες.
Τοποθετήστε τη ρόκα σε πιατέλα και από πάνω τακτοποιείτε τα ροδάκινα, φλούδες παρμεζάνας και φέτες προσιούτο.
Προσθέστε κουκουνάρια που έχετε ροδίσει ελαφρά και ελαιόλαδο και μπαλσάμικο.