Kρύο wrap κοτόπουλου με σάλτσα γιαουρτιού

Kρύο wrap κοτόπουλου με σάλτσα γιαουρτιού
Υλικά (για 1 άτομο)
1 αραβική πίτα (κατά προτίμηση, ολικής άλεσης)
1 μπολ βραστό κοτόπουλο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που έχει μείνει από την προηγούμενη μέρα)
1 φέτα καπνιστή γαλοπούλα και τυρί μειωμένων λιπαρών
3 ντοματάκια
Μια χούφτα ρόκα ή τρυφερά φύλλα σπανάκι

Για τη σάλτσα γιαουρτιού
250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξίδι
Ψιλοκομμένο αγγούρι, άνηθο και δυόσμο

Εκτέλεση

Φτιάξτε τη σάλτσα γιαουρτιού: Χτυπήστε καλά με το χέρι το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ξίδι και το αγγούρι. Στο τέλος, προσθέστε τον άνηθο και το δυόσμο. Ανακατεύετε τη σάλτσα με το κοτόπουλο, τα ντοματάκια κομμένα σε φέτες και τη ρόκα ή το σπανάκι. Ζεστάνετε ελάχιστα την αραβική πίτα σε φούρνο μικροκυμάτων για να τυλίγεται καλύτερα και απλώστε επάνω μια φέτα καπνιστή γαλοπούλα, μια φέτα τυρί και μια κουταλιά από τη σάλτσα γιαουρτιού με το κοτόπουλο. Τυλίξτε καλά (χωρίς να πιέζετε πολύ για να μη φύγουν τα υλικά) και τοποθετήστε στο ψυγείο. Σερβίρετε, την πίτα κομμένη σε χοντρές φέτες.

Xρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά


Γράψε την άποψή σου
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen