Χοιρινό στην κατσαρόλα με μπύρα lager

Χοιρινό στην κατσαρόλα με μπύρα lager
Υλικά (για 4 άτομα)
800 γρ. χοιρινό μπούτι κομμένο σε κυβάκια
3 κ.σ. βούτυρο
1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ψιλοκομμένο σέλινο (ή σέλερι)
330 ml μπίρα lager
1/2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 φέτα μαύρο ψωμί χωρίς κόρα
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Λιώνετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε για 3 λεπτά. Σβήνετε με την μπίρα, προσθέτετε το σέλερι, τη ζάχαρη και το ψωμί. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το κρέας να σιγοβράζει για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Το σερβίρετε συνοδεύοντάς το με ταλιατέλες βουτύρου.


Γράψε την άποψή σου
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen