Υλικά
Υλικά
4 γαρίδες αποφλοιωμένες, νούμερο 2
20 γρ. ηλιέλαιο
30 γρ. λευκό κρασί
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά κόκκινη
1/4 κ.γλ. μπούκοβο
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Ψήνουμε τις πιπεριές σε μια σχάρα μέχρι να ροδίσουν.
Σοτάρουμε τις γαρίδες στο λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα, τις σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε, αλάτι, πιπέρι και το μπούκοβο.
Περνάμε τις πιπεριές από ένα μπλέντερ ξεχωριστά, ώστε να έχουμε έναν κίτρινο και έναν κόκκινο πολτό (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό).
Aλατίζουμε ελαφρά τα κουλί.
Γεμίζουμε ένα κουτ.
σούπας με κουλί από την κίτρινη πιπεριά και τοποθετούμε από πάνω τη γαρίδα.
γεμίζουμε ένα άλλο κουτ.
σούπας με κόκκινο κουλί και τοποθετούμε από πάνω μία γαρίδα.
Eπαναλαμβάνουμε το ίδιο άλλες δύο φορές.
Tο coulis από πιπεριές είναι το μαλακό κρεβάτι πάνω στο οποίο ξαπλώνει νωχελικά η τραγανή γαρίδα.
Ό,τι πρέπει για finger food το καλοκαιράκι κάτω από τον ουρανό...