Υλικά
Υλικά
Αρακάς
Καλαμπόκι
Κολοκύθι
Nτομάτα
Καρότο
Έτοιμο σε 18 λεπτά (για 2-3 μερίδες)
Παρασκευή
Βράζετε το ρύζι σε 600 ml νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και προσθέτετε μία κουταλιά της σούπας κάρι και μισή ξερό δυόσμο.
Σοτάρετε σ ένα μικρό τηγάνι ένα χωριάτικο λουκάνικο και το προσθέτετε στο πιλάφι την ώρα του σερβιρίσματος.
Αν θέλετε να το κρατήσετε καθαρά χορτοφαγικό, βάλτε κυβάκια φρέσκιας ντομάτας
και ελάχιστο ωμό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.
Η δική μας πρόταση
Για να δώσετε μια πιο φρέσκια νότα σ αυτό το ριζότο, μπορείτε να προσθέσετε μερικά φρέσκα λαχανικά αφού τα σοτάρετε.