Υλικά
1 φραντζόλα ψωμί με σφιχτή ψίχα Υλικά (για 4 άτομα)
8 σκορδάτα λουκάνικα
250 γρ. ημίσκληρο γερμανικό τυρί τριμμένο
1-2 κ.σ. ήπια μουστάρδα
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε το ψωμί σε φέτες και τις ψήνετε σε προθερμασμένο στους 200°C φούρνο μέχρι να πάρει η μια τους πλευρά λίγο χρώμα.
Αδειάζετε τα λουκάνικα από το περίβλημά τους και τα ψιλοκόβετε, τα ανακατεύετε με το τριμμένο τυρί και τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνετε.
Αλείφετε τις φέτες του ψωμιού από την άψητη πλευρά τους και τις απλώνετε σε ένα φαρδύ ταψί.
Ψήνετε για 5-10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και τις σερβίρετε ενώ είναι ακόμα καυτές.